четверг, 2 декабря 2021 г.

16 днів проти насильства. 2 грудня - день скасування рабства

Цього дня 1949 року було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами.
У 21 сторіччі торгівля людьми та інші форми експлуатації все ще охоплюють весь світ мережею вербувальників та експлуататорів. Але розуміння масштабів цього явища та рівень обізнаності людей про нього 👉 можуть розірвати тенета торгівлі людьми та захистити тисячі людей.
Хоча рабство мало залишитись на сторінках історії, випадки примусової праці, сексуальної та інших форм експлуатації досі не поодинокі. Лише з 2019 року 46 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми в Україні та за кордоном❗ А за весь час незалежності України понад 300 тисяч людей потрапили у тенета торговців людьми та експлуататорів.
Пандемія загострила вже існуючі проблеми: майже 7 млн українців втратили джерело доходу, а 1,9 млн – роботу💼 Все це підштовхує людей шукати нові варіанти працевлаштування або заробітку. Так, кількість українських трудових мігрантів за кордоном у 2021 році зросла на 11%. На жаль, скрутним становищем українців, готових прийняти будь-яку пропозицію роботи, користуються торговці людьми для 💰 власного збагачення. І хоча 84% населення чули про явище торгівлі людьми, до уразливої групи належить кожен четвертий українець.
📍 Це дані нового дослідження МОМ за фінансування USAID, яке проливає світло на масштаби міграції, торгівлі людьми та інших форм експлуатації мігрантів.
Перевірте власні знання – https://bit.ly/OmnibusPresentation2021Ukr
Нет описания фото.


Нравится
Комментировать
Поделиться

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Протидія булінгу. Інший - Не гірший!

  Перегляньте відео та поміркуйте: до яких наслідків може призвести булінг? Як йому запобігти та як захиститися?